Elköltöztetünk.hu
profi költöztetés
elvalaszto
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
szolg-design
szolg-design2 Szolgáltatásainkból:
Belföldi költöztetés
Költöztetés Budapesten
Vidéki költöztetés
Nemzetközi költöztetés
Lakossági költöztetés
Iroda költöztetés
Költöztetés cégeknek
Raktárak költöztetése
Raktározás
Lomtalanítás
Bútorszállítás
Tehertaxi
szolg-terulet-design
szolg-design2 Szolgáltatási területeink:
Költöztetés I.kerület
Költöztetés II.kerület
Költöztetés III.kerület
Költöztetés IV.kerület
Költöztetés V.kerület
Költöztetés VI.kerület
Költöztetés VII.kerület
Költöztetés VIII.kerület
Költöztetés IX.kerület
Költöztetés X.kerület
Költöztetés XI.kerület
Költöztetés XII.kerület
Költöztetés XIII.kerület
Költöztetés XIV.kerület
Költöztetés XV.kerület
Költöztetés XVI.kerület
Költöztetés XVII.kerület
Költöztetés XVIII.kerület
Költöztetés XIX.kerület
Költöztetés XX.kerület
Költöztetés XXI.kerület
Költöztetés XXII.kerület
Költöztetés XXIII.kerület   
 

Költöztetés


GONDOK NÉLKÜL
 

BUDAPESTEN


budapestre - budapestről
vidékre - vidékről
külföldre - külföldről

 

  KÖLTÖZTETÉS ÉJJEL-NAPPAL!
Hívjon most:06-70/501-57-97
 

Nemzetközi költöztetés

 

A nemzetközi költöztetések nagyobb szervezést igényelnek, mint a belföldi költöztetések. A belföldi viszonyokat mindenki jól ismeri. Azonban nemzetközi viszonylatban a lehető legnagyobb figyelemmel kell eljárni. Autópálya díjak pontos ismerete, egyéb tehergépkocsikra kiszabott adók ismerete az Európai Unió országaiban elengedhetetlen.

Cégünk Magyarországról külföldre (nem csak az Európai Unió Tagországaiba), illetve külföldről hazánkba történő költöztetést vállal. Csak úgy, mint a belföldi költöztetéseknél, minden a költözéssel járó gondot leveszünk a válláról. Csomagoló anyagot biztosítunk, fóliázunk, szét – és összeszereljük a bútorokat, a rakodáson kívül.

A vámköteles országokban az egész komplett vámolást és ezzel járó procedúrát lebonyolítjuk. Önnek ezzel egy percet sem kell foglalkoznia.

A nemzetközi költöztetéseket fix díjszabás ellenében végezzük el! Konkrét árat csak akkor tudunk ajánlani, ha pontosan tudjuk, melyik országba/országból kell költöztetni. Az autópálya díjak és az adók az Európai Unió országain belül is eltérőek.

KÖLTÖZTETÉS ÉJJEL-NAPPAL!
Hívjon most:06-70/501-57-97
E-mail cím: info@elkoltoztetunk.hu

Nemzetközi költöztetések esetén is teljes körű garanciát vállalunk!

Mivel ezek a költözések speciális dolgokat igényelnek, így minden esetben kérjük Önöket, keressenek meg telefonon vagy e-mailben. Olyan kérdések merülnek fel nemzetközi költöztetés során, melyek egy egyszerű belföldi költöztetés esetén nem.

A külföldre/külföldről történő költöztetések esetén az Ügyféllel minden körülményt részletesen át kell, áttekintünk. Igény szerint ez a beszélgetés e-mailen vagy skypon is lebonyolítható.

Egy külföldre/külföldről való költözés esetén a távolság és annak költsége befolyásolja leginkább az árat. Ilyenkor a megszokott minőségű szolgáltatásainkat kombináljuk az alacsony szállítási költségekkel. Ennek eredménye a magas színvonal és a kedvező ár.

Ha Ön költözés előtt áll, nem érdemes tovább keresnie. Elég megtekintenie gépkocsi parkunkat és rájön, hogy minden előírásnak megfelelünk. Ugyanis a költözésnél a legelső szempont a jól megválasztott gépkocsi. A piacon a mi cégünk is azon egyik, aki rendelkezik az elvárásoknak megfelelő minőséggel. Tiszta, folyamatosan karban tartott tehergépjárművekkel állunk a rendelkezésükre. Speciális költöztetésekre is fel vagyunk készülve, a szükséges védőfelszerelésekkel ellátva.

Furgonok, tehergépkocsik és pótkocsis szerelvények közül választhat annak megfelelően, milyen nagyságrendű a szállítandó bútorok mérete/száma.

Legyen a gépkocsiparkunk az egyik olyan tényező, mely alapján minket választ. Szavazzon számunkra bizalmat és garantáltan nem fog csalódni.