Elköltöztetünk.hu
profi költöztetés
elvalaszto
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
szolg-design
szolg-design2 Szolgáltatásainkból:
Belföldi költöztetés
Költöztetés Budapesten
Vidéki költöztetés
Nemzetközi költöztetés
Lakossági költöztetés
Iroda költöztetés
Költöztetés cégeknek
Raktárak költöztetése
Raktározás
Lomtalanítás
Bútorszállítás
Tehertaxi
szolg-terulet-design
szolg-design2 Szolgáltatási területeink:
Költöztetés I.kerület
Költöztetés II.kerület
Költöztetés III.kerület
Költöztetés IV.kerület
Költöztetés V.kerület
Költöztetés VI.kerület
Költöztetés VII.kerület
Költöztetés VIII.kerület
Költöztetés IX.kerület
Költöztetés X.kerület
Költöztetés XI.kerület
Költöztetés XII.kerület
Költöztetés XIII.kerület
Költöztetés XIV.kerület
Költöztetés XV.kerület
Költöztetés XVI.kerület
Költöztetés XVII.kerület
Költöztetés XVIII.kerület
Költöztetés XIX.kerület
Költöztetés XX.kerület
Költöztetés XXI.kerület
Költöztetés XXII.kerület
Költöztetés XXIII.kerület   
 

Költöztetés


GONDOK NÉLKÜL
 

BUDAPESTEN


budapestre - budapestről
vidékre - vidékről
külföldre - külföldről

 

  KÖLTÖZTETÉS ÉJJEL-NAPPAL!
Hívjon most:06-70/501-57-97
 

Járműpark

 

A jó költöztető cég meghatározó eleme a gépkocsipark. A költöztetés sikeressége és a bútorok épsége szinte teljes mértékben a gépkocsik minőségétől, felépítésétől és azok kialakításától függ. A költöztető tehergépkocsik a legnagyobb beruházások egy ilyen vállalkozásnál és elengedhetetlenek is, ha minőségi szolgáltatást kíván valaki az Ügyfélnek nyújtani.

Az elsődleges szempont, mely alapján céget kell választani egy költöztetésre, a gépkocsipark. Érdemes figyelembe venni a választás során, hogy van-e olyan nagy rakodó terű gépkocsi, mely egyetlen úttal mindent el tud szállítani. A munka színvonala itt dől el.

Az tehergépkocsik minősége és terhelhetősége a másik fontos tényező. Lehet ugyanis a gépkocsi nagy rakodó terű, ha a teher bírása alacsony. Az ilyen járművek nem érnek semmit sem. Épp ezért dolgozunk mi a legjobban terhelhető és modern gépkocsikkal.
Minden gépkocsink fel van szerelve a költöztetéshez szükséges összes szerszámmal. A bútorok szét - és összeszereléséhez, megóvásához, szállításához szükséges összes eszközzel rendelkezünk. Igény esetén a csomagoló anyagokat és dobozokat is leszállítjuk.

Ha Ön költözés előtt áll, és megtalálta cégünket, nem is érdemes tovább keresni. Elég csupán megtekintenie gépkocsi parkunkat és rájön, hogy minden előírásnak megfelelünk. A piacon a mi cégünk az egyik, aki rendelkezik az elvárásoknak megfelelő minőséggel. Tiszta, folyamatosan karban tartott tehergépjárművekkel dolgozunk. Speciális költöztetésekre is fel vagyunk készülve, a szükséges védőfelszerelésekkel ellátva.

Nagyon fontos kritérium, hogy egy költözés előtt felmérjük az otthonát, a szállítani kívánt bútorok mennyiségét. Ugyanis egy szakember sokkal jobban meg tudja ítélni, milyen rakterű kocsival kell a költöztetést végezni. A lakás/cég felmérése alapján a célnak leginkább megfelelő autóval költöztetjük, a fölösleges köröket kerülve. Senki idejét és pénzét nem szeretnék pocsékolni. Az a legfontosabb, hogy az Ügyfél a maximális kiszolgálást kapja.

Tekintse tehát meg a gépkocsiparkunkat, legyen ez az egyik tényező, mely alapján minket választ. Keressen meg e-mailben vagy telefonon, hogy közösen olyan gépjárművet válasszunk Önnek, melyben mindene egyszerre fér el.
Szeretnénk nagyjából ismertetni mindenkivel, hogy bizonyos rakterű autók, milyen nagyságrendű befogadó képességgel rendelkeznek. Három különböző gépkocsi kategóriát tudunk biztosítani belföldi és nemzetközi költöztetésre egyaránt. Ez lehetőséget ad arra, hogy az egy szobás lakástól kezdve a több szobás házakig egy fuvarral megoldjuk a költöztetést. Ismertetjük a kategóriákat, mely alapján könnyebb lesz a választás. Természetesen nem győzzük hangsúlyozni, hogy a döntésben mi is segítünk.

költöztetés furgonnal
furgonok

Hat különböző típus között válogathat ebben a kategóriában. 3,5 - 5,2 tonnás terhelhetőségek közül lehet választani. A furgonok rakterének a térfogata 12 - 23 m3 közötti. Ennél a kategóriáknál jóval, a megszokott feletti raktérfogatot biztosítunk. Továbbá rendelkezünk önjáró alvázra épített tehergépkocsikkal.
A legnagyobb előnye, hogy a nagy raktérben sok bútor és tárgy fér el. Az autópályán pedig a személygépkocsikra kiszabott autópályadíjjal közlekedhet. Az üzemanyag fogyasztás is alacsony, így a költöztetéseknél ez a legkedvezőbb árazású kategória. Azoknak érdemes ezt igénybe venniük, akik kisebb lakásban élnek vagy kevés az ingóságuk. Egy szobás lakások költöztetését szinte kivétel nélkül csak a furgonokkal végezzük.


költöztetés tehergépkocsival
tehergépkocsik

A tehergépkocsik a középnehéz kategóriába tartoznak. 12 tonna a teherbírásuk. A raktérfogat átlagban 36 - 50 m3 között van. A nagy raktérnek köszönhetően az egy szobástól egészen a négy szobás lakások komplett költöztetése gyerekjáték. Belföldi költöztetés esetén az autópálya díjak teljesen megfizethetőek. Annak azonban, aki külföldre költözik számolnia, kell a tehergépkocsikra kiszabott igen magas autópálya díjakkal is. Természetesen ez országonként eltérő.
A legfontosabb dolog, amire oda kell figyelni, hogy a maximális terhelhetőséget ne lépjük túl. Ugyanis azt sem Magyarországon, sem pedig Európában nem díjazzák.


költöztetés pótkocsis szerelvénnyel
Pótkocsis szerelvény

A pótkocsis szerelvények terhelhetősége 21 tonna. A raktérfogata átlagosan 93 m3. Ez a lehető legnagyobb szállítóeszköz. 3 - 6 szobás családi házak komplett költöztetésének lebonyolítása gyerekjáték. Hátránya a kiemelkedően magas autópálya díjak. Ez nemzetközi költöztetés összege nagyon magas lehet az Európában megszabott autópályadíjak miatt. Egy ilyen jármű üzemanyag fogyasztása is nagy költséggel jár.