Elköltöztetünk.hu
profi költöztetés
elvalaszto
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
menupont_design
szolg-design
szolg-design2 Szolgáltatásainkból:
Belföldi költöztetés
Költöztetés Budapesten
Vidéki költöztetés
Nemzetközi költöztetés
Lakossági költöztetés
Iroda költöztetés
Költöztetés cégeknek
Raktárak költöztetése
Raktározás
Lomtalanítás
Bútorszállítás
Tehertaxi
szolg-terulet-design
szolg-design2 Szolgáltatási területeink:
Költöztetés I.kerület
Költöztetés II.kerület
Költöztetés III.kerület
Költöztetés IV.kerület
Költöztetés V.kerület
Költöztetés VI.kerület
Költöztetés VII.kerület
Költöztetés VIII.kerület
Költöztetés IX.kerület
Költöztetés X.kerület
Költöztetés XI.kerület
Költöztetés XII.kerület
Költöztetés XIII.kerület
Költöztetés XIV.kerület
Költöztetés XV.kerület
Költöztetés XVI.kerület
Költöztetés XVII.kerület
Költöztetés XVIII.kerület
Költöztetés XIX.kerület
Költöztetés XX.kerület
Költöztetés XXI.kerület
Költöztetés XXII.kerület
Költöztetés XXIII.kerület   
 

Költöztetés


GONDOK NÉLKÜL
 

BUDAPESTEN


budapestre - budapestről
vidékre - vidékről
külföldre - külföldről

 

  KÖLTÖZTETÉS ÉJJEL-NAPPAL!
Hívjon most:06-70/501-57-97
 

Szolgáltatásaink

 

Biztosítás
Cégünk rendelkezik a szükséges árukár felelősségbiztosítással. Ez a szállítás során Önnek plusz garanciát jelent. Az évek során szerencsére erre egyszer sem volt szükség. Garanciát csak akkor vállalunk, ha a szállítás előtt a kollégáink átnézik teljes egészében a szállítandó bútorokat, elektronikai eszközöket és egyéb dolgok állapotát, melyről listát is készítenek. Természetesen a mi hibánkból származó összes kárra teljes körű garanciát vállalunk. Felelősséget a költözés idejére vállalunk, utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Ingyenes felmérés Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetében
Az ingyenes felmérés segít abban, hogy pontosabb képet kapjunk a költözés lebonyolításáról és idejéről. Sokan nem tudják ugyanis pontosan megítélni, mennyi időt is kell szánni egy költözésre. Fontos látnunk, hogy mennyi és milyen bútor van a lakásban/irodában, azok szétszerelése és összerakása mennyire bonyolult folyamat.

Költöztetés külföldre/ költöztetés külföldről
Költöztetés vállalunk határon túlra, legfőképpen az Európai Unió országaiba kedvező áron. Külföldről való haza költözések esetében is.

Perc alapú számlázás
A költöztető cégek közül Magyarországon belül egyedüliként bevezettük a perc alapú számlázást. Ez azt jelenti, hogy a többi céggel ellentétben nálunk nem kell az utolsó megkezdett óra egészét kifizetni, ha abból csak pár perc telt el. Így pontosan annyit fog fizetni, amennyi szolgáltatást valóban nyújtottunk.

Épületen belüli bútormozgatás
Házon belüli költözések esetén is állunk az Ügyfelek rendelkezésére. Ha nincs családi segítsége és a barátai sem érnek rá, keressen minket bizalommal.

Kézi rakodás
Abban az esetben, ha nagyobb szállítmánya érkezett, esetleg nagyobb szállítmányt küld, és segítségre lenne szüksége a pakolásban.

Bútorszállítás
Megvásárolta rég áhított bútor darabját, de nem tudja haza szállítani és összeszerelni? Ne aggódjon, mi ebben is segítünk. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a bútor által nyújtott élményt, a többit mi intézzük.

Bútorszerelés
Amennyiben a megrendelő igényt tart rá, a költözés előtt a nagyméretű és nehezen mozdítható bútorokat szétszereljük. Biztosak lehetünk benne, hogy a lépcsőházakban így nem okoz fennakadást. Az új otthonában pedig össze is rakjuk Önnek.

Csomagoló anyagok
Igény szerint a költözés előtt speciális csomagoló anyagokat (zsugor és buborék fólia, hullám és selyempapír, ragasztószalag), dobozokat szállítunk le Önnek.

Irodatechnikai eszközök költöztetése
Szolgáltatásainkat nem csak magán személyeknek, de cégeknek is ajánljuk. Irodák házon belüli vagy azon kívüli költöztetését bízza csak ránk. Az igényekhez alkalmazkodva a munkaidő után is kezdhetjük a pakolást. Az ingyenes felmérést cégek esetében is ajánlani szoktuk.

Fuvarozás
Ezzel a szolgáltatásunkkal levesszük a terhet válláról a vállalkozásában. Vállaljuk áruk rakodását és szállítását eseti vagy rendszeres megbízások alapján.

Tehertaxi
Gyakran előfordul az áruházakban, hogy nem tudják azonnal leszállítani a megvásárolt bútordarabot/elektronikai eszközt. Önnek viszont azonnali hatállyal szüksége van rá. Ilyenkor nincs más teendője, mint felhívni minket és órákon belül otthonában szállítjuk az áruházból megvásárolt áruját.

Lomtalanítás
Előfordul, hogy valaki a lomtalanítás előtt vagy után unja meg bútordarabjait. A lakásban már nincs hely a tárolásra és érkezik az új bútor is. Vagy esedékes egy költözés és a garázsban tárolt fölösleges dolgokat nem akarja új otthonába vinni. Egy telefonhívás után elszálltunk minden fölösleges dolgot. Költözéssel egybe kötve pedig ennek költsége még kedvezőbb.

Raktározás
Ha régi lakóhelyéről el kell jönnie, de az újba nem tud még beköltözni, úgy vállaljuk bútorai raktározását száraz, fűtött helyen.

Behajtási engedélyek beszerzése
Budapest területén sok helyre behajtási tilalom érvényes. Ezzel Önnek nem kell foglalkoznia, ugyanis a költöztetések egyszerűbb lebonyolítása érdekében megszerezzük a szükséges engedélyt.